martes, 22 de mayo de 2012

El primer programa sobre temàtica funerària fet a Catalunya


Des de divendres passat ja pots baixar-te el nou programa radiofònic sobre temàtica funerària que jo mateix dirigeixo i presento. La web és http://www.mesenlladelavida.com/ Espero que t’agradi i els teus comentaris seran benvinguts. Us adjunto la nota de premsa que hem enviat des de la productora als mitjans de comunicació.

Arriba el primer programa sobre temes funeraris fet a Catalunya

Es pot escoltar a  www.mesenlladelavida.com

Barcelona, 18 de maig - “Més enllà de la vida” és el primer programa radiofònic sobre temes funeraris fet a Catalunya. Està produït per Jojox i s’emet en llengua catalana. Cada nou programa, que té una periodicitat setmanal, es pot baixar de la web www.mesenlladelavida.com.
Ningú s’havia atrevit fins ara a oferir als oients catalans un espai on de forma ininterrompuda, cada setmana, es dediqui a informar-los sobre els diferents àmbits de la mort. A més, destaca la durada, de seixanta minuts aproximadament, amb una acurada ambientació musical, la participació d’experts, als quals s’entrevisten, i una minisecció final d’epitafis famosos. A més, els oients poden participar a través de la web deixant els seus comentaris, opinions i suggeriments. El programa, a més, té vocació 2.0 i també es pot seguir a través de facebook, Més Enllà de La Vida, i twitter, @mesenllavida. 
“Més enllà de la vida” està dirigit i presentat pel periodista barceloní Oriol Ballester, i hi participen també la Meritxell Parramon, el Josep Martinoy i el Jordi Taulats, aquest en l’aspecte tècnic. En el primer programa es parla de la importància del sector funerari dins l’economia nacional i s’entrevista a Josep Ventura, director d’una de les principals empreses funeraris del país, Serveis Funeraris Integrals, i que pertany a una família que es dedica a aquest negoci des de fa tres segles.

1 comentario:

  1. Una proposta agosarada que no deceb gens ni mica. Ja tocava que algú tractés el tema de la mort amb naturalitat i sense tabús.

    ResponderEliminar